Chokoladekage med valnødder og pistacienødder

Fabelagtig chokoladekage spækket med delikate valnødder og pistacienødder, som tilføjer lidt lækkert knas til den intense kage. Kagen bliver kun bedre af at stå i køleskabet natten over, og den kan også sagtens fryses.

  • Intens chokoladekage fyldt med både valnødder og pistacienødder
  • Et helt fad fyldt med de lækreste stykker af chokoladekage

Til 1 bradepande

Smelt smør, chokolade og sukker sammen i en skål over vandbad. Lad blandingen køle ned, til den kun er lunken. Pisk æggene let sammen, og rør dem i den afkølede chokolademasse.

Bland mel, kakao, bagepulver og salt, og sigt det i dejen.

Hak valnødder og pistacienødder groft, og rør dem i dejen.

Kom dejen op i en bradepande (ca. 20x30 cm) beklædt med bagepapir, og bag den ved 180 grader i 40-45 minutter. Der må gerne hænge en lille smule dej ved, når du stikker en tandstik i for at tjekke, om chokoladekagen er færdig.

Indsendt af
d.
16.07.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.