Chokoladelagkagebunde

Hjemmelavede chokoladelagkagebunde smager meget bedre end de færdigkøbte, og så er det overhovedet ikke svært at lave. Du bager blot en luftig chokoladekage og skærer den over på tværs, og så har du de lækreste lagkagebunde til lige den kage, du vil lave.

  • De færdige chokoladelagkagebunde er klar til at blive fyldt med lækre sager.
  • Her er chokoladekagen blevet bagt. Nu skal den blot skæres over på tværs.

Til 2 stk

Smelt smørret, og lad det køle en smule af.

Pisk det afkølede smør sammen med sukker, og pisk så æg i ét ad gangen.

Bland mel, kakao, natron, bagepulver og salt i en skål, og rør det sammen. Si det i æggemassen, og vend det forsigtigt i sammen med kærnemælk.

Smør en springform (24 cm) med lidt fedtstof, og hæld dejen heri.

Bag chokoladekagen ved 175 grader i ca. 35-40 minutter. Stik en strikkepind (eller en kniv eller stegenål) i kagen for at se, om den er færdig – hvis der ikke er dej på pinden, så er den færdig.

Lad chokoladekagen køle helt af, og skær så kagen over på tværs, så du har to bunde, der er klar til at bliver lagt sammen med noget lækkert fyld.

Indsendt af
d.
05.11.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.