Chokolademuffins med skumfiduser

Ufatteligt lækre chokolademuffins med skumfiduser, der tilføjer sødme og sprødhed til kagerne. Skumfiduserne smeltes, og røres ud i dejen, så de smages i hver en bid. Tilføj evt. hele stykker, hvis du vil have en mere fremtrædende smag.

  • Svampede og søde chokolademuffins med smeltede skumfiduser.
  • Smeltede skumfiduser klar til at blive vendt i dejen.
  • Her er skumfidusmassen rørt i dejen.
  • Lækre chokolademuffins.

Til 10 stk

Derudover

Smelt smørret, og lad det køle lidt af.

Pisk æg og sukker til en luftig og lys masse.

Bland mel, vaniljepulver, kakao, bagepulver og salt sammen, og sigt det i æggemassen. Vend det forsigtigt i. Vend så mælken i, og til sidst det smeltede smør.

Kom skumfiduser og vand i skålen, og lad det smelte over vandbad. Lad det stå og smelte i et par minutter, før der røres rundt.

Vend forsigtigt den smeltede skumfidusmasse i dejen, men uden at den bliver helt opløst – der må godt være lidt klumper.

Fordel dejen i muffinsforme, og bag dem i ca. 15 minutter ved 200 grader.

Lad kagerne køle af, og servér dem, eller opbevar dem i en tætlukket boks.

Indsendt af
d.
22.07.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.