Chorizo med figner

Den lækre, lille sag er et fremragende eksempel på, at den gode smag sagtens kan skabes uden en overvældende mængde af ingredienser. Server chorizo med figner som en forret eller lad den indgå som en del af en større tapas-menu.

  • Chorizoen og fignerne anrettet i en lille skål med timian på toppen.
  • Mens de steges på panden.

Til 2 personer

Fjern eventuelt skind fra chorizopølsen og skær den i skiver. Steg skiverne på en pande. Hvis man bruger en tefalpande er det ikke nødvendigt med olie, da chorizoen indeholder meget fedtstof.

Skær fignerne i halve eller kvarte og kom dem på panden.

Skær rødløg i strimler, og kom dem på panden når fignerne har taget farve og chorizoen er sprød. Løgstrimlerne skal kun svitses et øjeblik.

Pynt med frisk timian ved servering.

Indsendt af
d.
27.05.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.