Citronmuffins med hvid chokolade

Disse citronmuffins med hvid chokolade er de lækreste små fristelser, og så er de ovenikøbet supernemme at bage, hvis blot du følger denne simple opskrift. Mums!

  • Disse fine muffins indeholder stykker af hvid chokolade. Mums
  • Friske og søde fristelser, jeg slet ikke kan holde fingrene fra.
  • Mhm, citron er bare så lækkert i bagværk - her kombineret med marcipan og hvid chokolade.

Til 18 stk

Riv skallen af citronerne, og pres saften – der skal gerne blive ½ dl citronsaft pr. citron. Stil det til side. Riv marcipanen, og stil den til side. Smelt smørret, og lad det køle af.

Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse. Pisk det smeltede smør samt citronsaft og -skal i. Rør marcipanen i.

Kom mel, bagepulver og vaniljepulver i en skål, og si det over i æggemassen. Vend det hele forsigtigt sammen. Rør til sidst de hvide chokoladeknapper i.

Fordel dejen i muffinsforme, og bag de små muffins ved 200 grader i ca. 15 minutter. Lad dem køle af, og nyd dem.

Indsendt af
d.
14.09.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.