Cordon bleu – virkelig lækker opskrift

Mega lækker opskrift på cordon bleu, der er en fransk ret med kylling foldet omkring en kerne af ost og skinke og derefter paneret og stegt på panden. Det er overraskende nemt at lave selv – bare følg trin-for-trin billederne.

  • Lækre cordon bleu, som er kylling med en kerne af skinke og smeltet ost.
  • Læg kyllingen imellem to stykker film, så det ikke sprøjter.
  • Bank kyllingen flad med en kødhammer eller kagerulle.
  • Læg skinke og ost i kyllingen, så den får den berømte kerne af smeltet ost og skinke. Mums!
  • Brug den her virkelig lækre opskrift til dine cordon bleus fremover.

Til 2 personer

Fjern fedt og sener fra kyllingebrystet. Læg det imellem to stykker husholdningsfilm, og bank det fladt med en kødhammer eller kagerulle – filmen gør, at det ikke sprøjter med kyllingesaft overalt.

Skær osten i skiver, og fordel skiverne på kyllingen. Læg et stykke skinke ovenpå. Rul kyllingen, og luk den evt. med et par tandstikker.

Hæld mel i en dyb tallerken, pisk ægget sammen i en anden tallerken, og hæld rasp, salt og peber i en tredje tallerken. Vend først kyllingerullerne i mel, så i æg og til sidst i rasp. Steg dem sprøde i godt med olie på pande. Vend dem undervejs, så de steges på alle fire sider.

Servér de sprøde cordon bleu varme, så osten stadig er smeltet indeni.

Indsendt af
d.
11.09.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.