Tunsalat med cornichoner

Fine bidder af cornichoner tilføjer nemt tunsalaten syrlige undertoner og er et godt, knasende modspil til dens cremede konsistens. Sennep fuldender fyldigt smagspaletten og purløg udgør et både friskt og dekorativt pift.

  • Drys af cornichoner og purløg pynter på tunsalaten.

Til 2 personer

Åbn dåserne med tun og pres vandet fra. Findel tunen med en gaffel i en skål.

Hak rødløg fint og kom det i skålen.

Hak cornichoner og klip purløg fint. Kom det i skålen, men gem evt. lidt til pynt.

Tilsæt sennep og creme fraiche, og rør tunsalaten sammen. Smag til med salt og peber. Drys resten af cornichonerne og purløget over som pynt.

Indsendt af
d.
09.10.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.