Dadelkugler med cashewnødder

Dadelkugler er en fantastisk snack, og her er de lavet med cashewnødder og kakao. De har en dejlig blød konsistens og en lækker smag af chokolade. Og så er de selvfølgelig nemme at lave.

  • Skønne hjemmelavede dadelkugler med kakao og nødder
  • Cashewnødder giver en smuk lys farve
  • Dadlerne gør kuglerne søde og snaskede - på den gode måde

Til 18 stk

Kom 1/3 af cashewnødderne i en minihakker, og hak dem helt fint. Læg dem til side, da de skal bruges til at rulle kuglerne i. Du kan evt. riste dem gyldne på en tør pande.

Fjern stenene fra dadlerne, og kom dem op i en minihakker eller foodprocessor sammen med de resterende 2/3 af cashewnødderne og kakaopulveret. Blend, til massen er jævn. Hvis du bruger en minihakker, skal massen køres ad flere omgange, da den er tung og sej for en minihakker.

Form dadelmassen til kugler, og rul dem i de hakkede cashewnødder. Opbevar dadelkuglerne på køl i en lufttæt beholder.

Indsendt af
d.
04.10.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.