Fyldte æg med karry

Disse fyldte æg er lavet med karry, og det smager helt forrygende. De kan både bruges til påske, jul, som forret eller som en del af en buffet, og hvis de skal bruges til Halloween kan man lave små edderkopper af oliven, som kan ligge på toppen af hvert æg.

  • Virkelig lækre fyldte æg med karry, mayonnaise og creme fraiche.
  • Æggene kan pyntes med oliven, så de kan bruges som "devilled eggs" til Halloween.

Til 20 stk

Kog æggene i 10 minutter, og lad dem køle helt af. Pil dem, og halvér dem. Skil dem ad i æggeblommer og æggehvider, og sæt æggeblommerne til side.

Kom alle æggeblommerne i en minihakker eller blender sammen med mayonnaise, creme fraiche og karry. Blend massen, til den er ensartet. Tilsæt evt. lidt mere creme fraiche, hvis du har lyst, og smag til med salt og peber.

Kom massen op i en sprøjtepose, og tryk den ud i de halve æggehvider. Pynt evt. med et lille drys karry på toppen.

Idé til pyntning til Halloween
Hvis du skal lave æggene til Halloween, kan du pynte dem med sorte oliven, så det kommer til at ligne edderkopper (se billede 2).

Halver olivenerne, og læg en halv oliven på hvert æg. Skær de resterende halve oliven i mindre stykker, så hver edderkop kan få 8 ben.

Indsendt af
d.
30.10.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.