Edamamebønner med salt og chili

Edamamebønnernes friske og let nøddeagtige smag gør dem super skønne som snacks. Sågar sunde og proteinrige snacks. Med chili og salt får de nemt lidt ekstra smag. I øvrigt pynter de flot og grønt på bordet.

  • Krydrede edamamebønner i en smuk, lysegrøn nuance.

Til 5 personer

Kom edamamebønnerne i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem trække i 2 minutter inden vandet hældes fra og bønnerne drypper af. Du kan evt. duppe dem tørre med køkkenrulle eller et rent viskestykke.

Kom edamamebønnerne i den skål de skal serveres i, og drys med salt og chilipulver. Så er de klar til servering som en sund, lille snack eller forret.

Man spiser naturligvis ikke bælgen, men idéen er at man "klemmer" bønnerne ud af bælgen med tænderne. På den måde får man også smag fra chilien og saltet uden på bælgen.

Indsendt af
d.
02.04.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.