Edamamefrikadeller

Lav frikadeller på en anderledes, spændende måde. Udnyt edamamebønners fyldige, nøddeagtige smag ved at bruge dem i disse frikadeller, som i øvrigt er rige på protein og har en helt fantastisk, lysegrøn farve.

  • Stegte, sprøde edamamefrikadeller er dekorative på middagsbordet.

Til 15 stk

Kog edamamebønnerne i 1-2 minutter og hæld koldt vand over. Sigt vandet fra og kom bønnerne i en foodprocessor sammen med rasp, æg, salt og peber.

Kom lidt olie på en pande. Form farsen til frikadeller, og steg dem til de er let gyldne. De kan evt. holdes varme i ovnen.

Tip: Edamamefrikadellerne er rigtig gode til madpakken.

Indsendt af
d.
10.08.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.