Eksotisk skaldyrssalat med mango og avocado

Frisk og eksotisk skaldyrssalat med sødlig mango, cremet avocado, fintsnittede forårsløg og chilisauce, som gør den tilpas spicy uden at være stærk.

  • Skaldyrssalat anrettet lagvis med avocado og mango.
  • Rejer og krebsehaler på toppen.

Til 4 personer

Pres rejer og krebsehaler fri for lage og  kom dem i en skål. Bland chilisauce og creme fraiche i og smag til med salt og peber.

Skær skrællen af mangoen og skær det gule frugtkød i små tern. Undgå den hårde kerne i midten.

Rens forårsløgene og snit dem fint.

Skær avocadoerne over på langs. Fjern stenene og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Skær det i små tern og pres citron- eller limesaft over.

Skaldyrssalaten kan enten portionsanrettes i lag i glas (det giver en flot effekt), blandes sammen i en stor skål, eller serveres i separate skåle, så man hver især kan blande skaldyrssalaten som man ønsker.

Indsendt af
d.
08.12.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.