Estragonmayo

Sådan laves den cremede estragonmayo. Server f.eks. til bøf med fritter eller ovnbagte rodfrugter - i stedet for bearnaisesauce.

  • Den færdige estragonmayo.
  • Den hakkede estragon trækker i olien.

Til 8 personer

Hak estragon (både blade og stilke) og bland dem med olien i en skål eller anden beholder. Lad det trække i køleskabet natten over, så det rigtigt kan afgive smag.

Si den hakkede estragon fra olien. Mos så meget saft og kraft ud af estragonbladene som muligt, når de ligger i sigten.

Pisk æggeblommer, salt og sennep sammen i en anden skål. Tilsæt olien lidt ad gangen mens der piskes. Det er vigtigt, at der ikke tilsættes for meget olie ad gangen - så skiller mayonnaisen.

Tilsæt hvidvinseddike og smag estragonmayo'en til med salt og evt. hvid peber.

Indsendt af
d.
21.11.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.