Farsbrød med bacon og ost

Den traditionelle udgave af farsbrød har her fået en frakke af bacon og er fyldt med det lækreste smeltede ost. En virkelig simpel opskrift på en sikker succes.

  • Her kan man se det smeltede ost i midten
  • Ingredienserne til farsen
  • Farsen er spredt ud og osten er fordelt i midten
  • Det formede farsbrød
  • Baconen ligger på stribe rundt om farsbrødet
  • Et styks farsbrød med bacon og smeltet ost er klar til servering

Til 6 personer

Hak løget fint.

Kom svinekød, løg, æg, havregryn, salt og peber op i en skål, og rør det godt sammen til en jævn fars.

Fordel farsen ud på et stykke bagepapir i en firkant (30-35 cm), og læg osten henover midten. Fold farsen op omkring osten, så det lukker helt tæt.

Læg baconskiverne ud på et stykke bagepapir, og rul det omkring farsbrødet. Tag bagepapiret af, og sørg for, at baconen dækker det helt.

Kom farsbrødet op i et smurt fad, og bag det i ovnen ved 200 grader i 50 minutter.
Hvis baconen endnu ikke er sprød efter de 50 minutter, skal du sætte ovnen på varmluft og holde godt øje med overfladen, så det ikke brænder på. Tag farsbrødet ud, når baconen er sprød.

Indsendt af
d.
19.11.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.