Farsbrød med feta

Virkelig lækkert farsbrød med masser af cremet feta og bl.a. hvidløg, persille og soltørrede tomater, som giver en rigtig god smag.

  • Her kan man rigtigt se al den lækre feta inde i farsbrødet.
  • Farsen med bl.a. finthakket persille og soltørret tomat.
  • Den smuldrede feta fordeles henover farsbrødets bund.
  • Resten af farsen kommes ovenpå og formes.
  • En skive på skærebrættet.
  • Jeg serverede med græske kartofler, kogt broccoli og dressing.

Til 5 personer

Hak løg, hvidløg, soltørrede tomater og persille fint. Kom det i en skål. Rør det hakkede kød, æg og havregryn i. Krydr med salt og peber. Rør farsen godt sammen.

Tag ca. 1/3 af farsen op på et stykke bagepapir, og form som et fladt aflangt brød - det er bunden af farsbrødet.

Smuldr fetaen i en skål, og fordel det henover midten af farsbrød-bunden. Jo mere du presser fetaen sammen, desto mere er der plads til inde i farsbrødet.

Fordel den resterende fars henover fetaen, så den hvide ost bliver lukket inde i midten af farsbrødet. Sørg for at det er lukket i siderne.

Løft farsbrødet (og bagepapiret) op i et ildfast fad. Pensl evt. med lidt olie fra de soltørrede tomater (eller alm. olivenolie). Bag i ovnen ved 200 grader i 40-45 minutter.

Lad gerne farsbrødet trække 5-10 minutter inden det serveres.

Indsendt af
d.
22.09.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.