Farsbrød med oksekød

Nem opskrift på farsbrød med hakket oksekød og krydderier, som giver masser af smag. Jeg elsker aftensmad, der er hurtigt at bikse sammen og passer sig selv i ovnen.

  • En skive farsbrød
  • Farsen er en blanding af oksekød, æg, løg, hvidløg og basilikum
  • Her er det klar til at blive bagt i ovnen
  • Farsbrøddet får en skøn skorpe men forbliver saftigt indeni

Til 4 personer

Hak løg og basilikum. Pres eller hak hvidløg fint.

Bland oksekød, æg, salt og peber sammen i en skål. Bland rasp, løg, hvidløg og basilikum samt oregano og timian i.

Form farsbrødet og læg det op i et smurt ildfast fad eller bradepande. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 50 minutter.

Lad farsbrødet trække 5-10 minutter inden det serveres.

Indsendt af
d.
10.03.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.