Fetacreme med rød peber

Denne lækre fetacreme fyldt med grillet rød peber smager fantastisk som dip eller sammen med f.eks. ovnbagte kartofler. Den kan også bruges som cremet dressing i wraps, evt. med laks og friske krydderurter.

  • Fetacremen får en let rød farve fra peberfrugten.
  • Jeg lavede cremen i minihakkeren.

Ingredienser

Smør peberfrugten ind i olie og grill den i ovnen (eller på en rigtig grill) i ca. 20 minutter eller til skindet bliver mørkt/branket.

Kom peberfrugten i en plasticpose og luk tæt. Lad den hvile i 5-10 minutter. Gnid skindet af mens den stadig er i posen. Fjern kernerne og skær kødet i mindre stykker.

Hak eller pres hvidløget (kan udelades).

Blend/hak feta, peberfrugtkødet, hvidløg og chili sammen i en minihakker, foodprocessor eller med en stavblender. Smag fetacremen til med peber og citronsaft.

Indsendt af
d.
08.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.