Fyldte squash med feta (vegetar)

En nem og flot hovedret. Milde, fyldte squash med cremet feta, saftig tomat og kraftfulde oliven. Der skal ikke mange ingredienser til at skabe en grøn og fuldendt hovedret. Er du veganer, kan fetaen udelades.

  • De flotte, bagte squash er klar til servering.
  • Flere ingredienser skal der ikke til.
  • Fetaen gør fyldet dejligt cremet.
  • De udhulede squash.
  • Fyldte med smag og farve er squasherne klar til at komme i ovnen.

Til 2 personer

Skyl squashene og flæk dem på langs. Udhul dem (skrab kernerne ud) med en teske.

Hak løg, tomater og oliven, og bland det med fetaen i en skål. Smuldr evt. fetaen lidt - så er det nemmere at få alt fyldet ned i de udhulede squash.

Krydr med oregano og peber, og kom fyldet i squashene. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Indsendt af
d.
08.06.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.