Fiskefrikadeller med bacon

Nemme fiskefrikadeller lavet med færdig fiskefars, bacon i tern og evt. friskhakkede urter. En hurtig måde at peppe fiskefrikadellerne op på.

  • Lækre fiskefrikadeller med bacon og krydderurter.
  • Farsen.
  • Fiskefrikadeller der lige er kommet på panden.
  • Steges sprøde på begge sider.

Til 4 personer

Rør fiskefars og bacon sammen i en skål. Hak løgene fint og bland dem i farsen.

Skyl dild og purløg, lad det dryppe af og hak det fint. Rør det i farsen. Krydr med salt og peber.

Form farsen til fiskefrikadeller og steg dem i en blanding af smør og olie på en pande ved middel varme. De kan evt. holdes varme i ovnen indtil servering.

Servér f.eks. med rugbrød og remoulade, råkost, kartoffelsalat eller find andre idéer til tilbehør her.

Indsendt af
d.
10.09.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.