Flødekartofler med mornaysauce

De her skønne flødekartofler er ekstra cremede, fordi de bliver lavet med mornaysauce, der på en gang giver en dejlig konsistens og en skøn smag af ost – både indeni og på toppen.

  • Flødekartoflerne er lavet med mornaysauce, parmesan og løg
  • Dejlige flødekartofler i fad der lige er kommet ud af ovnen

Til 4 personer

Tænd ovnen på 185 grader.

Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. De skal kun være ca. 3-4 millimeter i tykkelsen.

Snit løg i tynde skiver, og pres hvidløg. Bland løg og hvidløg med kartoffelskiver, mornaysauce og piskefløde i et ildfast fad, og smag evt. til med lidt salt og peber.

Bag flødekartoflerne i 45 minutter. Drys parmesanen over, og bag dem yderligere 30 minutter. Osten på toppen skal være gylden i farven. Lad flødekartoflerne stå og samle sig lidt før servering.

Indsendt af
d.
23.08.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.