Flødekartofler med ost

De her flødekartofler er utroligt cremede og lækre, fordi de er fyldt med smeltet ost. De passer til al slags kød og fisk, og så er de virkelig nemme at lave. De passer nemlig bare sig selv i ovnen.

  • Lækre flødekartofler fyldt med ost
  • Cremede flødekartofler og en hel masse smeltet ost
  • Super nem opskrift med meget få ingredienser

Til 4 personer

Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver.

Smør et fad med fedtstof. Læg først et lag kartofler, drys med revet ost, og gentag. Antallet af gentagelser afhænger af, hvor stort et fad du anvender. Slut af med et lag kartofler.

Bland piskefløde, muskatnød, salt og peber, og hæld det over kartoflerne i fadet.

Bag flødekartoflerne i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time.

Indsendt af
d.
04.10.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.