Forret med jomfruhummer

Denne forret er både simpel og lækker, og så ser den smuk ud. Jomfruhummerne tilberedes på panden og serveres med dampede grønne asparges og en syrlig og let hvidvinssauce.

  • Skøn og mega fancy forret med jomfruhummer, der steges hel
  • Jomfruhummerne serveres med dampede grønne asparges og en simpel hvidvinssauce

Til 2 personer

Sauce

Jomfruhummerne

Sauce:
Kom hvidvinen i en gryde, og lad den koge ind til ca. en tredjedel. Tilsæt smørret lidt ad gangen under konstant omrøring. Smag til med salt og peber.

Jomfruhummerne:
Kom smør på panden, og pres hvidløget heri. Lad smørret smelte, og kom jomfruhummerne op i smørret. Svits dem på begge sider, til de får den rigtige røde farve. Hvis du vil være helt sikker på, at de er blevet gennemstegt, kan du på forhånd knække ”skjoldet” på halestykket på langs (eller klippe et hul), inden du steger dem. Det ser dog ikke ligeså flot ud.

Damp aspargesene, og skyl dem derefter kort med koldt vand, så de beholder den flotte grønne farve.

Anret jomfruhummere, asparges og hvidvinssauce, og server.

Indsendt af
d.
28.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.