Frikadeller med hytteost

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg laver frikadeller med hytteost, for det gør dunserne ekstra saftige og lækre. Det kan helt klart anbefales.

  • Lækre og saftige frikadeller med hytteost.

Til 4 personer

Rør kødet godt sammen med salt.

Riv løget på et rivejern, eller blend det i en minihakker eller foodprocessor sammen med mælk. Kom løg, mælk, hytteost, æg og mel op til kødet, og rør det sammen til en fars. Lad farsen hvile i minimum 30 minutter, men gerne op til 1 time på køl.

Form farsen til frikadeller med en spiseske og den ene hånd, og steg dem på en pande i en blanding af smør og olie – steg evt. frikadellerne ad to omgange, så de ikke ligger for tæt. Steg frikadellerne i ca. 10 min på hver side, til de er gyldne og akkurat gennemstegte.

Servér f.eks. med lækkert tilbehør eller som fyld i pitabrød.

Indsendt af
d.
07.09.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.