Frisk pasta med laks og spinat

Denne opskrift på frisk pasta med laks og spinat er beviset på, at simpelt og lækkert sagtens kan gå hånd i hånd. Der skal kun bruges få ingredienser, og de bliver forenet i en cremet flødesovs, der binder hele retten sammen.

  • Frisk pasta med laks og spinat.
  • Laksestykkerne på stanniol med bl.a. citron, løg og hvidløg.

Til 2 personer

Læg laksen på et stykke stanniol. Kom citronsaft, salt og peber på laksen. Hak løg og hvidløg fint, og drys halvdelen udover laksen.

Luk stanniolen om laksen, så det bliver en lille pakke, og bag den i ovnen ca. 20 minutter ved 200 grader.

Svits resten af løget og hvidløget i lidt olie i en gryde. Kom spinat og vand i gryden, og læg låg på, indtil det er tøet op. Kom så madlavningsfløden i, og smag til med salt og peber.

Kog pastaen efter pakkens anvisning, hæld vandet fra, og kom pastaen op i gryden. Bland det hele godt sammen.

Riv laksen fra hinanden med to gafler, og bland det i retten. Smag til med salt og peber, og servér.

Indsendt af
d.
06.05.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.