Fyldte æg med avocado

Dejlige fyldte æg med avocado, der sammen med mayonnaise, creme fraiche og citron gør æggeblommerne ekstra cremede og lækre. Æggene kan evt. pyntes med lidt frisk dild eller en tsk. lakserogn.

  • Fyldte æg a la devilled eggs med cremet avocado

Til 24 stk

Kog æggene i 10 minutter, og lad dem derefter køle helt ned.

Halvér æggene, og tag blommerne ud. Læg æggehviderne til side – gerne på køl.

Kom æggeblommerne op i en minihakker. Halver avocadoen, og fjern skrællen og stenen. Kom ”avocadokødet” op i minihakkeren sammen med mayonnaise og sennep. Pres citronen, og tilsæt citronsaften.

Blend ingredienserne sammen, til massen er ensartet og cremet. Tilsæt evt. creme fraiche, hvis massen ikke er cremet nok. Smag derefter til med salt og peber.

Kom cremen op i en sprøjtepose med en stjernetyl, og sprøjt den ud i de halve æggehvider.

Indsendt af
d.
21.03.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.