Fyldte æg med rejer

Fyldte æg med rejer er virkelig festlige at se på og overraskende nemme at lave. Og så smager kombinationen af rejer, æg og dild helt fantastisk sammen.

  • Smukke fyldte æg med en sød æggeblommecreme, rejer og frisk dild

Til 16 stk

Pynt

Kog æggene i 10 minutter, og lad dem derefter køle helt af i koldt vand. Halvér æggene, og tag blommerne ud. Læg æggehviderne til side.

Kom æggeblommerne op i en minihakker, og tilsæt mayonnaise og chilisauce. Blend ingredienserne sammen i minihakkeren, og tilsæt creme fraiche, til du har en cremet masse.

Smag til med salt og peber, og kom æggeblommemassen op i en pose. Klip hul i et hjørne, og tryk en klat af æggeblomme-massen ud i hver halve æggehvide.

Læg to rejer på hvert halve æg, og pynt med lidt frisk dild.

Indsendt af
d.
21.03.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.