Fyldte squash

Fyldte squash smager brillant, de ser imponerende ud og er i øvrigt iøjnefaldende lette at lave. Pestoen og løgene giver smag til fyldet, mens osten giver en god, gratineret overflade. Er du træt af at servere de samme, kedelige hverdagsretter, er dette et oplagt alternativ.

  • De færdige squash med smeltet ost ovenpå fyldet.
  • Skinkefyldet kommes i de udhulede squash.

Til 2 personer

Flæk squashene på langs og udhul dem med en ske.

Hak løg og bland det sammen med skinke og pesto. Fyld blandingen i de udhulede squash. Bag i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. Drys ost på og bag yderligere 10 minutter.

Servér f.eks. med en god salat.

Forberedelsestid:
Bagetid:
Samlet tid:

Indsendt af
d.
03.12.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.