Fyldte jordbær

Når jordbær udhules, kan de fyldes med alskens lækkerier. Jeg har fyldt dem med den dejligste flødeostecreme, der på en gang er sød og syrlig og giver en god kontrast til de friske bær - både på smag og konsistens.

  • Friske jordbær med fyld af flødeost og et drys knuste kiks
  • Jorbærene er fyldt med den lækreste flødeostecreme

Til 20 stk

Pisk flødeost, smør og flormelis til en glat og jævn masse. Kom cremen i en sprøjtepose og læg den på køl (gerne et par timer, så den bliver mere fast). Du kan også sagtens lave fyldet dagen før.

Skyl jordbærrene og lad dem dryppe af på et viskestykke eller et stykke køkkenrulle. Skær den grønne top/stilk af ved at skære et hul rundt om stilken, ned i jordbærret, så der er plads til så meget fyld som muligt.

Fyld jordbærrene med cremen - brug evt. en tylle på sprøjteposen (kan sagtens udelades).

Knus kiksen og drys på cremen lige inden servering.

Indsendt af
d.
07.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.