Fyldte portobellosvampe - nem opskrift i ovn

Lækker opskrift på fyldte portobellosvampe, der er nemme at lave, da de blot skal bages med fyldet i ovnen. Servér som forret eller tilbehør til alverdens retter.

  • Lækre svampe med fyld, der er super nemme at lave.
  • Her er portobellosvampene klar til at blive bagt i ovnen, så brødkrummerne og osten bliver sprød.

Til 4 stk

Tænd ovnen på 200 grader. Rens svampene, og knæk stokken af, så der bliver plads til fyldet. Læg dem i et ovnfast fad, og forbag dem i 10 minutter.

Hak persillen, hvis den ikke allerede er det, og kom den op i en skål. Skær kanterne af toastbrødet, og smuldr den bløde del af brødet i skålen. Pres hvidløg i, og tilsæt olie, salt, peber og ca. 2/3 af osten. Rør det hele godt sammen.

Fordel fyldet i svampene, og top med resten af osten. Bag dem i 10-15 minutter, til osten er gylden.

Indsendt af
d.
12.08.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.