Fyldte squash med bacon og ris

Lækre, halverede squash fyldt med ris, der har taget smag fra både bacon og grøntsager. Den sprøde, smeltede ost topper hele herligheden af.

  • Gylden ost på toppen af den fyldte squash med bacon og ris.
  • Ingredienserne ligger klar.
  • Den udhulede squash.
  • Fyldet steges på panden.
  • Fyldet kommes i squashen.
  • Parmesan drysses på.

Til 3 personer

Steg baconen på en pande ved middel varme.

Hak løg og hvidløg, og kom dem på panden.

Skyl champignonerne og skær dem i fine tern.

Flæk squashen på langs og udhul den med en teske. Hak det bløde "frugtkød".

Kom champignoner og squash på panden. Når de begynder at afgive væske tilsættes risene.

Lad fyldet simre ved middel-høj varme indtil væsken er kogt væk. Rør jævnligt i det, så det ikke brænder på.

Riv parmesanen.

Smag fyldet til med peber, og kom det i de udhulede squash. Fordel osten ovenpå.

Bag de fyldte squash i ovnen ved 190 grader i ca. 30 minutter eller til osten er gylden.

Indsendt af
d.
05.10.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.