Gorgonzolasauce til pasta

Denne cremede gorgonzolasauce passer forrygende godt til pasta. Den lidt skarpe smag fra gorgonzolaen, den bløde konsistens fra fløden og den friske citronsaft skaber en perfekt balance.

  • Den lækre gorgonzolasauce er her serveret med tortellini

Til 4 personer

Derudover

Hak løg i helt fine tern, og svits dem i olien ved svag varme. Det er mest oplagt at lave saucen i en gryde.

Tilsæt fløden, når løgene er glasagtige og begynder at tage farve.

Tilsæt gorgonzolaen, når fløden er ved at være varm.

Lad gorgonzolaen koge med, til den er opløst.

Pres citronsaft i saucen, og smag derefter til med salt og peber.

Laver du pasta, tortellini eller ravioli til, kan du med fordel komme det op i gorgonzolasaucen, så du får blandet det hele godt sammen.

Tip: Server evt. pastaen med lidt friske krydderurter på toppen.

Tip: Beregn ca. 100 g pasta eller 125 g tortellini eller ravioli pr. person.

Indsendt af
d.
25.11.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.