Græskarsuppe med rejer

Smagen af græskarsuppe er meget afhængig af, hvilke slags græskar der bruges. Brug hokkaido- eller buttercup-græskar i madlavning. De er ikke de flotteste græskar, men de smager bedst.

Rejerne i suppen giver den bid, mens safran og lime giver ekstra smag. Suppen kan indgå i en middag som en velsmagende forret, men kan også udgøre et lunende måltid i sig selv.

  • Græskarsuppe med tigerrejer.

Til 3 personer

tilbehør

Skræl græskarret og skrab kernerne ud med en ske. Skær græskarkødet i mindre stykker. Hak løg og hvidløg.

Svits løg, hvidløg og græskarstykker i smørret i en gryde.

Tilsæt hønsebouillon og evt. safran. Lad suppen simre under låg til græskarstykker er møre.

Tag gryden af varmen og blend græskarsuppen med en stavblender (eller blend den i en alm. blender eller food processor).

Bring suppen i kog igen, og tilsæt fløde/mælk under omrøring. Smag til med salt og peber.

Pres rejerne fri for lage og kom dem i en skål.

Servér den varme græskarsuppe med rejer, en klat creme fraiche og dråber af limesaft.

Indsendt af
d.
09.11.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.