Græske frikadeller i ovn

Dejlige græske frikadeller, der tilberedes i ovnen og derfor er utroligt tidsbesparende. De bløde stykker feta, de soltørrede tomater og hvidløget giver frikadellerne en autentisk smag af græsk mad.

  • Her er frikadellerne serveret i et pænere fad.
  • Feta, hvidløg, soltørrede tomater og oregano giver den karakteristiske græske smag.
  • Billede af frikadellerne inden de kommer i ovnen.
  • De afgiver en del væske og "blæver" under bagningen - sidstnævnte kan nemt fjernes med en kniv, så dellerne ser pæne ud.

Til 4 personer

Smuldr fetaen groft, og hak de soltørrede tomater groft. Hak løg og hvidløg meget fint.

Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og rør farsen godt sammen. Form den til frikadeller, kom dem på et stykke bagepapir, og bag dem ved 200 grader i 20-25 minutter.

Hvis frikadellerne afgiver lidt fedt/blæver under bagningen, kan det nemt pilles af med en kniv eller ske, så de ser pæne ud.

Server f.eks. med græske kartofler og tzatziki, eller hvad du nu har lyst til - dellerne passer til det meste.

Indsendt af
d.
06.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.