Grillede grøntsager

Jeg grillede squash, peberfrugt og champignoner, men du kan bruge lige den type grøntsager, du har lyst til. Det er nemt og velsmagende, og så kan man jo passende lave noget kød eller fisk på grillen, for grøntsagerne passer til stort set al slags grillmad.

Til 2 personer

Skær squash i skiver på ca. 1 cm i tykkelsen. Fjern kerner og hinder fra peberfrugten, og skær den i lange stykker. Én peberfrugt svarer til 8 skiver. Rens champignonerne, og fjern stilkene.

Kom olivenolie ned i en plasticpose, og pres hvidløg i. Tilsæt salt og alle grøntsagerne, og lad det ligge i en halv times tid, eller til grillen er klar.

Kom grøntsagerne på grillen, så de har lidt luft omkring sig. Hold godt øje med dem, for de kan hurtigt blive sorte (som du kan se på billedet). Tag dem af grillen, så snart de er færdige, og kom dem op på en tallerken. Dæk dem med stanniol, til de skal serveres.

Tip:
Grøntsagerne smager rigtig godt til f.eks. grillet fisk, kød eller måske en pølse i svøb. Jeg serverede dem til disse lækre pakker med laks.

Indsendt af
d.
13.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.