Grøn ærtesuppe med torsk

Flot og farverig ærtesuppe serveret med torsk. Både den grønne suppe og den bagte torsk er milde i smagen, så retten kan også sagtens serveres til børn.

  • Smuk og farverig ærtesuppe med torsk spinat.

Til 2 personer

Bagt torsk

Fedtfattig

Pil og hak løg og hvidløg. Svits løg og hvidløg i olie i en gryde sammen med timian, rosmarin og chiliflager, til løgene er gennemsigtige.

Tilsæt de frosne ærter og spinaten, og steg det med i et minut. Opløs grøntsagsbouillonen i det kogende vand, og hæld det i gryden. Sæt låg på gryden, og lad suppen koge, imens du forbereder torsken.

Læg torsken i et fad, og krydr med salt. Bag torsken i ovnen i 13-15 minutter ved 180 grader, til torsken næsten falder fra hinanden.

Blend suppen godt i en blender eller med en stavblender direkte i gryden. Rør fløde i, og smag til med salt og peber.

Servér ærtesuppen med den bagte torsk og evt. noget lækkert brød til – f.eks. disse små brød med asparges og bacon.

Indsendt af
d.
06.07.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.