Grønkålssalat med æble, nødder og tranebær

Denne fantastiske grønkålssalat med æble, nødder og tranebær har den helt rigtige sammensætning af sødt, syrligt og let bittert samt en skøn dressing, der binder det hele sammen. Perfekt som tilbehør til stort set alle retter.

  • Den dejlige grønkålssalat med æble, nødder og tranebær smager skønt.
  • Grønkålssalaten er også flot at se på med de mange farver.
  • Hinderne løsner sig ved ristning i ovn, så de er lige til at gnide af.

Til 1 portion

Dressing

Rist hassenødder ved 200 grader i 10-12 minutter, til skallen begynder at løsne sig. Kom hasselnødderne op i et rent viskestykke, og gnid hinderne af. Hak dem groft.

Riv grønkålen fri fra de grove stokke, og snit den fint. Skær æblet i tern, og dryp med citronsaft, så æbleternene ikke bliver brune.

Bland alle ingredienser til dressingen sammen, og smag til med salt og peber. Bland grønkålen sammen med dressingen, og kom det op i en skål. Drys med æbletern, tørrede tranebær og de hakkede, ristede hasselnødder.

Indsendt af
d.
15.12.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.