Grøn suppe med grønkål og ærter

Super skøn suppe med grønkål og ærter, som giver den smukkeste grønne farve. Faktisk tager suppen under en halv time at lave, så den er perfekt, når der skal dejlig mad på bordet i en fart. Servér suppen med lige det topping, du har lyst til.

  • Den grønne suppe gør det godt i selskab med lidt knas.
  • Ærter og grønkål skaber tilsammen den flotteste grønne farve.

Til 4 personer

Forslag til topping

Pil skalotteløgene, og hak dem groft. Svits dem i olivenolien i en gryde ved middelsvag varme - løgene må ikke tage farve. Tilsæt grøntsagsbouillonen, og bring det til en svag simren.

Rib imens grønkålen fra stokken. Skyl det grundigt, og hak det groft. Kom det op i gryden sammen med ærterne, og lad suppen simre i ca. 5-8 minutter. Blend suppen, og smag den til med æblecidereddike, salt og peber.

Du kan f.eks. servere den grønne suppe med solsikkekerner, fine æbletern og en skive godt brød.

Indsendt af
d.
21.03.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.