Grøntsager med dip

Lav nemt en luftig og cremet dip med en let krydret smag. De grønne urter giver både en fin friskhed og pynter pænt. Grøntsagerne kan i øvrigt varieres efter smag - brug f.eks. også stænger af peberfrugt og asparges.

  • Sprøde grøntsager serveret med frisk og luftig dip.

Til 4 personer

Dip

Skræl gulerødderne og fjern de yderste ”tråde” fra bladsellerien. Skær hver gulerod i fire dele på langs. Del evt. stykkerne over på midten, hvis du synes, de er for lange. Del bladsellerien i tre på langs og skær stykkerne over på midten.

Stil grøntsagerne i glas – enten hver for sig eller blandede.

Hak den friske basilikum og koriander. Bland paprika, cayennepeber og citronpeber i creme fraichen og rør det godt sammen. Smag til med salt og peber. Pynt dippen med basilikum og koriander.

Server grøntsagerne med dippen.

Indsendt af
d.
06.04.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.