Gulerodsmuffins

Jeg elsker gulerodskage i alle afskygninger, og de her gulerodsmuffins er ingen undtagelse. De er dejligt svampede, og så kan man ikke andet end være vild med den lækre flødeosteglasur på toppen. At de tilmed er super nemme at lave er bare en ekstra bonus.

  • Skønne små gulerodsmuffins med en svampet konsistens og en lækker flødeosteglasur.

Til 12 stk

Flødeosteglasur

Forvarm ovnen til 175 grader.

Pisk brun farin og æg sammen, til det er luftigt. Pisk olie og den revne gulerod i.

Bland hvedemel sammen med bagepulver og krydderier. Sigt det i dejen, og pisk, til det lige akkurat er ensartet.

Fordel dejen i muffinsforme, til de er fyldt ca. 3/4 op. Bag gulerodsmuffinsene i ca. 20-25 min., og lad dem køle godt af.

Flødeosteglasur
Pisk flødeost og smør sammen. Sigt flormelis og vaniljesukker i, og pisk det til en helt glat creme. Sæt glasuren på køl, indtil kagerne er kølet helt af.

Pynt dine gulerodsmuffins med flødeosteglasuren inden servering. Du kan evt. komme den op i en sprøjtepose med en stjernetyl. Så er det nemt at sprøjte glasuren pænt på kagerne.

Indsendt af
d.
17.10.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.