Hakkebøf med bacon

Det her er virkelig en kombination, der vil noget: Saftige hakkebøffer indkapslet i masser af sprød bacon. Udnyt tiden, og kom nogle rodfrugter ind sammen med bøfferne i ovnen, så er der nem og lækker aftensmad klar.

  • Lækre og saftige hakkebøffer med masser af sprød bacon udenom
  • Bag bøfferne med rodfrugter, og så er det en komplet ret

Til 4 stk

Kom det hakkede oksekød op i en stor skål. Riv løg og æble, pres hvidløg, og rør det i oksekødet sammen med æg. Del chilien på langs, og skrab frøene ud. Hak den fint, og kom den i kødet sammen med parmesanost, salt, paprika og rasp. Bland kødet godt sammen, til du har en sammenhængende fars.

Del kødet i fire lige stor portioner, og form dem til hakkebøffer. Vikl ca. seks baconskiver rundt om hver bøf.

Steg hakkebøfferne i lidt smør på en pande ved høj varme. Giv dem et par minutter på hver side. Læg bøfferne i en bradepande beklædt med bagepapir, og steg dem færdige i ovnen i ca. 35 minutter ved 200 grader. Sæt evt. ovnen på varmluft de sidste 10 minutter.

Server evt. med bagte rodfrugter som på billedet.

Indsendt af
d.
30.03.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.