Opskrift med hakket oksekød, karry og kokosmælk

God opskrift med hakket oksekød, kartofler og gulerødder i en cremet sovs med kokosmælk og et mildt strejf af karry.

  • Lidt anderledes ret med hakket oksekød i selskab med kokosmælk, karry og rodfrugter.
  • Hele retten tilberedes i én pande.

Til 2 personer

Varm olien på en pande eller i en gryde/wok. Hvis retten laves til 2 personer kan det godt være på en pande, men hvis den laves til flere personer, skal det laves i en gryde eller en wok.

Brun kødet i olien ved høj varme. Snit hvidløget fint og bland det sammen med kødet. Tilsæt ligeledes karry og evt. gurkemeje.

Skræl kartofler og gulerødder, og skær dem i mundrette stykker. Kom dem på panden/i gryden, og lad dem stege et par minutter ved middel varme.

Tilsæt kokosmælk og vand, og lad retten simre i 10-20 minutter eller til kartoflerne er møre.

Skyl forårsløgene og skær dem i skiver.

Smag retten til med salt og peber. Drys med forårsløgene ved servering.

Indsendt af
d.
03.05.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.