Halloween kage

Til Halloween skal maden gerne være lidt ulækker, og selvom denne kage ser ulækker ud, så smager den helt forrygende. Selve kagen har en intens smag af chokolade, og så er den toppet med chokoladecreme, glasur-spindelvæv og romkugle-edderkopper.

  • Denne kage er helt ideel til Halloween, da den pyntes med edderkopper og spindelvæv.
  • Ultralækker chokoladekage med den skønneste chokoladecreme på toppen.

Til 1 springform

Pynt

Forvarm ovnen til 170 grader.

Smelt smør og chokolade sammen, og lad det køle lidt af.

Pisk æg og sukker til en lys og luftig masse. Bland forsigtigt den lune chokolademasse i. Sigt melet i dejen, og rør, til dejen er ensartet.

Hæld dejen i en springform (Ø 22 cm), og bag kagen i ca. 30 minutter. Lad den køle helt af.

Pyntning af Halloween kagen:
Hak den mørke chokolade. Varm piskefløden, til den lige akkurat koger, og hæld den over chokoladen. Bland forsigtigt, til massen bliver til en cremet ganache. Smør den ud over kagen.

Bland flormelis og kogende vand til en glasur, og kom den op i en sprøjtepose. Sprøjt et spindelvævsmønster ud på kagen.

Halvér romkuglerne, og sæt dem på spindelvævet. Skær heksehylet i tynde stænger, så hver edderkop kan få otte ben, og brug glasuren til at sprøjte øjne og et kors på ”ryggen” af edderkopperne.

Sæt Halloween-kagen på køl, indtil den skal serveres.

Indsendt af
d.
30.10.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.