Havregrød i gryde

Havregrød er både nemt, sundt og lækkert, og når du tilbereder det i gryde, skal du bare røre rundt, til grøden er færdig. Hvis du vil gøre det lidt ekstra lækkert, kan du drysse kanelsukker på toppen, eller toppe grøden af med lidt hakkede mandler og rosiner eller friske bær.

  • Dejlig basisopskrift på havregrød der laves i gryde
  • Drys evt. lidt kanelsukker på toppen af grøden

Til 1 person

Kom alle ingredienserne i en tykbundet gryde, og skru op på middelvarme. Rør rundt i havregrøden, til den er færdig. Det tager ca. 5 minutter. Hvis du laver havregrød til mere end én person, kan de godt tage lidt længere tid.

Drys evt. lidt kanelsukker over den færdige havregrød. Du kan også komme en smørklat på – så minder det meget om risengrød.

Indsendt af
d.
08.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.