Havregrød med kanel og æble

Hvis du vil gøre din havregrød lidt ekstra lækker, kan du med fordel tilberede grøden med kanel og rive frisk æble henover. Æblet tilføjer en markant anderledes konsistens, der passer formidabelt til den cremede grød, som samtidig bliver perfekt afbalanceret smagsmæssigt af frugtsyren, sødmen og den krydrede kanel.

  • Dejlig krydret havregrød med kanel
  • Revet æble på toppen gør grøden ekstra frisk

Til 1 person

Kom havregryn, kanel, sukker, salt og vand i en gryde. Sæt den på et blus ved middelvarme, og rør engang imellem, til havregrøden er færdig.

Riv æble på den grove side af rivejernet, og server det på toppen af den lune havregrød.

Indsendt af
d.
08.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.