Fiskefrikadeller med havregryn

Supplér torsken med laks og opnå nogle ekstra lækre fiskefrikadeller. Ved at erstatte noget af melet med havregryn, bliver de samtidig lige en tand sundere.

  • Gyldne fiskefrikadeller med havregryn og en sprød overflade.

Til 3 personer

Hak laksen og torsken - kan evt. gøres i en foodprocessor eller kødhakker, men det kan også sagtens gøres med en kniv.

Rør den hakkede fisk sammen med salt og peber. Saltet hjælper til at farsen bedre kan holde på væsken, så den ikke skiller.

Rør æg, mel, mælk og havregryn i. Lad evt. farsen trække et par minutter, så havregrynene kan nå at suge lidt af væsken.

Steg fiskefrikadellerne i en blanding af smør og olie. Vend dem ikke for tidligt. De skal først have en god stegeskorpe og være godt faste.

Server f.eks. med kartofler og persillesovs eller rugbrød og hjemmerørt remoulade.

Indsendt af
d.
08.06.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.