Havregrynskager med chokolade

Disse dejlige havregrynskager smager ligeså godt, som de ser ud til. De pyntes med mørk chokolade, der både giver dem et flot udseende og en dejlig smag.

  • Sprøde havregrynskager serveret på et smukt fad fra Royal Copenhagen
  • Kagerne er klar til at komme i ovnen
  • En havregrynskage pyntet med mørk chokolade

Til 24 stk

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Bland dem med sukker og æg, og pisk det til en luftig masse. Kom smør i, og pisk igen.
Tilsæt havregryn, bagepulver og hvedemel, og vend det sammen med en dejskraber.

Form dejen til kugler, og læg 9 ad gangen på en bageplade beklædt med et stykke bagepapir (hvis der ligger flere, smelter de sammen).

Bag havregrynskagerne midt i ovnen i ca. 10 minutter ved 180 grader. Lad dem køle af på en rist.

Smelt chokoladen over vandbad eller ved 50 grader i ovnen. Kom det i en lille pose, og sprøjt det forsigtigt henover havregrynskagerne. Opbevar dem i en lufttæt beholder, så de forbliver sprøde.

Indsendt af
d.
08.07.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.