Hindbærmarmelade

Hindbærmarmelade er en af de mest populære marmeladevarianter. Og det forstår man jo godt, ikke mindst når man har smagt denne udgave med dens runde sødme, friske bærnoter og skønne, røde kulør.

  • Opbevar den farvestrålende hindbærmarmelade på glas i køleskabet.
  • Nyd marmeladen på et stykke godt brød.

Ingredienser

Kog hindbær med vand og sukker i en gryde.

Tag gryden af blusset og pisk geleringspulver oprørt med sukker i frugtmassen.

Kom hindbærmarmeladen på glas, der er skyllet i atamon eller eddike.

Skru låg på, og opbevar marmeladen i køleskabet.

Indsendt af
d.
10.08.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.