Hindbærmuffins

Disse hindbærmuffins er simple at lave og har en kompleks sødme, sammensat af farin og marcipan, ikke at forglemme hindbærmarmeladen, som samtidig tilføjer smagen et friskt anstrøg og udseendet appetitlige, røde nuancer. Ønsker du en anden smag, kan hindbærmarmeladen erstattes med andre slags.

Til 8 stk

Kom æg, farin og sukker i en skål. Pisk i ca. 5 minutter.

Skær smør og marcipan i små stykker og kom dem i æggemassen. Pisk til massen er jævn.

Sigt mel og bagepulver i. Vend det i med en dejskraber.

Smør muffinsformene med smør/olie og kom en stor spiseskefuld dej i hver form og så et lag hindbærmarmelade. Fordel resten af dejen i formene og afslut med lidt hindbær.

Kagerne bages i 20 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
22.02.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.