Hjemmelavede Bastogne kiks

Du kan nemt lave lækre hjemmelavede Bastogne kiks med denne simple opskrift. Småkagerne passer perfekt til en kop te eller kaffe, og de spreder den skønneste duft, når de bliver bagt.

  • Sprøde og lækre Bastogne kiks - perfekte til en kop varm te
  • Bastogner passer også til kaffe, og de kan holde sig i lang tid i en kagedåse
  • Kiksene bliver dejligt sprøde.

Til 50 stk

Pisk smør, brun farin, rørsukker og sirup sammen. Rør ægget i.

Riv citronskal, og rør også dette i.

Bland hvedemel, bagepulver, natron, salt, kanel, vaniljesukker, stødt ingefær og stødt kardemomme, og sigt det i. Bland det hele godt sammen.

Sæt dejen på køl i en times tid. 

Tril kugler af dejen, og pres dem lidt flade. Lav et aftryk med en gaffel i hver kage.

Bag Bastogne kiksene i ca. 12 minutter ved 180 grader. Bagetiden afhænger af ovnen.

Indsendt af
d.
04.04.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.