Hjemmelavede tortillapandekager - opskrift med majsmel

Med den her opskrift på tortillapandekager med majsmel er det supernemt at lave sine egne hjemmelavede mexicanske pandekager – de smager også meget bedre, end dem man køber, så det kan helt klart anbefales at lave dem selv.

  • Hjemmelavede tortillapandekager, der er lavet med majsmel.
  • Skøn opskrift på hjemmelavede tortillapandekager, der bare smager så godt.
  • Jeg fyldte de mexicanske pandekager med kylling, salat og guacamole.

Til 6 stk

Bland majsmel, hvedemel, salt og bagepulver i en skål. Hæld olie og vand i melblandingen, og rør det hele godt sammen. Form dejen til en klump, og pak den ind i husholdningsfilm. Læg den på køl i 15 minutter.

Del dejen i det angivne antal pandekager. Rul hver klump helt tyndt ud med i kagerulle i lidt mel. Steg pandekagerne på en tør pande ved høj varme, til de er gyldne.

Læg stanniol over pandekagerne, indtil de skal serveres, så de ikke bliver tørre og hårde.

Servér pandekagerne med det fyld, du bedst kan lide – jeg serverede dem med guacamole, kylling og salat.

Indsendt af
d.
11.09.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.